Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınustalıkiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Yönetim imalı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya düver ilişki etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı alya döndüğünde kızartma ustalıklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu ustalıklemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara göre azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu vadi çakmaklar çok demirdür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma ustalıklemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık dem alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabil odaükebilir lakin puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma ustalıkleminden sonrasında ters çevirip vecihünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma ustalıklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bâtınime amade. Pekâlâ ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı bâtınilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil bâtınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar dağlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca dikkat gösterdiğinizin bir ustalıkaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin baştan yakma dava teşkil etmez. Fakat mülkiyet imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şarka olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında ana dava platformın soğuk değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen saklama platformı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının alım geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bâtınindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak banko alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko alım geçirmedikleri bâtınin özge rakiplerine makro üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.