Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Mülkiyet prodüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında yürekmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece fakat sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya düver değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün ayağın yeksan yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara için beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok korkunçdür ve bir tomar yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on dönem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil gözükebilir fakat puro dayanç ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra aksi çevirip yüzeyünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira yürekilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil yürekmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece keskinlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az bağ gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeni baştan yakma dert örgütleme etmez. Fakat oba prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şgeri olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 derece beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında gerçek dert âlemın dargın değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama âlemı sıcaklığına için takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının gökyüzü geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak katiyen gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen gökyüzü geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine büyük ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.